Returpotitik

  14 dages fortrydelsesret

  Når du handler på nettet og hos www.thevintageclub.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
  Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

  For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

  Returpolitik

  • Varerne skal returneres inden 14 dage, fra den dag varerne er modtaget.
  • Der skal oprettes en returnering via "Min Konto", herefter fremsendes der en returlabel som printes og sættes på pakken, hvorefter den kan afleveres på posthus.
  • Leverings- og håndteringsomkostninger refunderes ikke.
  • Husk at bede om en kvittering når pakken afleveres, således pakken er forsikret..
  • Varerne må ikke være brugte, slidte, eller vasket.
  • Varerne skal returneres med alle originale mærker mm.
  • Hvis du modtager en beskadiget pakke med manglende vare(r) har vi brug for billed dokumentation af dette. Send venligst et billede til kundeservice, så vi kan undersøge det nærmere.
  • Hvis du returnerer en brugt, slidt eller vaskes vare, som ikke er godkendt i vores kvalitetskontrol, kan vi ikke sende varen tilbage til dig.
  Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke hvis der er brugt en anden distributør, eller du ikke anvender returlablen printet via "Min Konto".
   
  VIGTIGT
  Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt
   
  Returnering
   
  Følg nedenstående trin, hvis du ønsker at returnere din(e) vare(r)
   
  Trin 1: Log in på "Min Konto" Udfyld returformularen og pak dine varer forsvarligt ind.
   
  Trin 2: Vi sender dig en returlabel på email, som du kan printe og sætte på pakken.
   
  Trin 3: Sæt returlabel på pakken.

  BEMÆRK: Hvis du ikke anvender den returlabel vi sender til dig er du selv ansvarlig for dine varer, indtil de når vores lager. Husk at bede om en kvittering når du aflevere din pakke, således din pakke er forsikret. Det er gratis at returnere din pakke når du anvender returmærkaten.

  Trin 4: Aflever din pakke på posthuset.

  Tilbagebetaling og behandlingstid
   
  Din tilbagebetaling vil blive behandlet inden for 2 hverdage efter at vores lager har modtaget din(e) vare(r). Du vil modtage en e-mail, når denne transaktion har fundet sted. Det kan dog tage nogle dage før, at pengene er på din konto. Pengene vil blive refunderet til det samme kreditkort, som blev anvendt ved bestillingen.
   
   
  Har du brug for en anden størrelse / farve?
   

  For at kunne servicere dig bedst muligt, tilbyder vi desværre ikke at bytte vare(r). Med vores gratis levering *, Kan du bestille den rigtige størrelse eller farve, hurtigt, hvis du blot foretager en anden ordre. Når vi modtager din(e) var(e), vil vi kreditere din konto/ refundere dine penge.

  * Gratis levering kræver et minimum køb