Leveringsbetingelser

    Generelle oplysninger om virksomheden

    Virksomhedens juridiske navn: The Vintage Club ApS
     

    Selskabsform: Anpartsselskab

    CVR-nummer: 35803467

    Adresse: 
    The Vintage Club ApS
    Diskovej 23
    7100 Vejle

    Telefonnummer: 25 733 777
    Officiel e-mail adresse: info@thevintageclub.dk
    Officiel web-adresse: www.thevintageclub.dk


    Persondatapolitik

    Cookies
    En cookie fungerer som et lille bogmærke, der registrerer din adfærd på et givet netværk. Den efterlader simpelthen et spor på din egen harddisk. På den måde ved serveren (fx. et websted) ved dit næste besøg, hvem du er. Der lagres ikke personlige oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om din færden på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på din harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således i bund og grund en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Batteribyen.dk ApS er dataansvarlig.

    På www.thevintageclub.dk anvender vi cookies med det formål at optimere websitet. Vi bruger således oplysningerne til:

    - at skabe øget brugervenlighed

    - at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

    De dannede cookies slettes på følgende måde:
    De kan slettes fra browserens cache via browser-indstillinger.


    Logstatistik

    På www.thevintageclub.dk benytter vi logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

    På www.thevintageclub.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere websitet og skabe øget brugervenlighed.

    For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

    • navn
    • adresse
    • e-mail-adresse

    Personoplysningerne registreres hos The Vintage Club og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

    Vi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

    Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

    Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

    Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

    Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgene måde:

    Der anvendes 128bit SSL kryptering af alle personhenførbare oplysninger.

    Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

    Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

    Når du er registreret hos www.thevintageclub.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og har du henvendelser i denne forbindelse, er du velkommen til at sende en mail til os på: info@thevintageclub.dk.


    Bestilling

    Du kan kun bestille varer hos The Vintage Club via websitet, og der kræves at du er medlem før du kan handle på siden. Det er nemt at blive medlem og kræver kun at du oplyser navn og email adresse.

    Alle priser på websitet er inklusive dansk moms.

    Alle priser på websitet er inklusive alle afgifter, told mm.

    Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:
    Dansk

    Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.thevintageclub.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


    Betaling

    Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
    Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken The Vinatge Club eller andre har mulighed for at læse dataene.
    Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra The Vintage Club. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

    I vores internet-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

    • Dankort / Kreditkort (Eurocard / Mastercard / VISA / VISA Electron / JCB / Diners).

    Du kan desuden benytte følgende betalingsmidler i web-butikken:

    • Danske Euro / Master cards
    • Udenlandske Euro / Master cards
    • VISA
    • JCB kort
    • VISA electron
    • Diners

    Levering

    FORSENDELSE OG LEVERING
    Ved samlet køb over kr. 500,- er forsendelsen i Danmark gebyrfri, mens der ved køb under kr. 500,- er et fragt og ekspeditionsgebyr på kr. 50.

    Vi leverer KUN til adresser i Danmark. 

    Alle pakker sendes med Post Danmark.

    Track & Trace

    Har du ikke modtaget din pakke? Det er nemt at spore din pakke hos Post Danmark:

    Brug nedenstående link til at se hvor langt din pakke er nået.

    Besøg Post Danmarks T&T Service

     

    RETURVARER OG FORTRYDELSESRET

    14 dages fortrydelsesret

    Når du handler på nettet og hos www.thevintageclub.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
    Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

    For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

    Returpolitik

    • Varerne skal returneres inden 14 dage, fra den dag varerne er modtaget.
    • Der skal oprettes en retursag via "Min Konto", vi sender en returlabel til din email, som printes og sættes på pakken, hvorefter den kan afleveres på posthus.
    • Leverings- og håndteringsomkostinger refunderes ikke.
    • Husk at bede om en kvittering når pakken afleveres, således pakken er forsikret.
    • Varerne må ikke være brugte, slidte, eller vasket.
    • Varerne skal returneres med alle originale mærker mm.
    • Hvis du modtager en beskadiget pakke med manglende vare(r) har vi brug for billed dokumentation af dette. Send venligst et billede til os på kundeservice, så vi kan undersøge det nærmere.
    • Hvis du returnerer en brugt, slidt eller vaskes vare, som ikke er godkendt i vores kvalitetskontrol, kan vi ikke sende varen tilbage til dig.
    Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke hvis der er brugt en anden distributør, eller du ikke anvender returlablen printet via "Min Konto".
     
    VIGTIGT
    Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

    Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

    Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som åbenbart forringer varens salgsværdi.

    Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

    Pakker skal returneres til:

    The Vintage Club ApS
    Co. Ackro ApS
    Farverland 6
    2600 Glostrup
    DK  

    REKLAMATIONSRET

    Når du handler hos The Vintage Club ApS har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

    Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

    Er en eller flere af de bestilte varer ødelagt eller har fejl ved modtagelsen, kan du rette henvendelse til vores kundeservice. Se venligst under kontakt. Herefter kan den returneres indenfor 2 måneder.

    For at fremskynde ekspeditionstiden bedes du angive følgende information:
    - Beskrivelse af fejlen 
    - kvittering eller ordrenummer 
    - Om du ønsker refundering af pengene eller en erstatningsvare
    - Kontaktinformationer 

     Ønsker du at returnere et produkt, skal varen eller varerne sendes til: 

    The Vintage Club ApS
    Co. Ackro ApS,
    Farverland 6
    2600 Glostrup
    DK

    Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
     
    Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er oplyst.

    Klager til The Vintage Club ApS behandles hurtigst muligt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Der tages forbehold for klager over varer, der: 

    A) Er behandlet ukorrekt i forhold til varens instruktioner
    B) Er behandlet unødigt hårdhændet
    C) Fremkalder reaktionsmønstre hos den enkelte forbruger, der ikke på forhånd har været mulig for The Vintage Club ApS at forudse.
    Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

    Værneting og lovvalg

    Tvister mellem The Vintage Club ApS og køber afgøres ved retten i den retskreds, hvor sælger bor eller ved det værneting, somThe Vintage Club ApS bestemmer. Dansk ret finder anvendelse.

    BESTILLING

    Alle vores priser er angivet i danske kroner, og er inkl. 25 % moms og andre afgifter.

    Alle priser er dagspriser og både priser og websitet opdateres løbende.
    Varerne kan kun bestilles og betales online.

    Når du handler med The Vintage Club indgås handelsaftalen på dansk.

     

    Oplysning om klagemuligheder

    En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

    EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@thevintageclub.dk